Pædagogiske resultater

Vi arbejder resultat orienteret, det vil sige at vi har fokus på at vores unge opnår de mål som er fastsat ved indskrivningen.

Vi kan naturligvis ikke give en 100% garanti for at de unge kan nå i mål på en bestemt tid, men når målet er realistisk sat er det vores opgave et skabe rammerne og motiverer den unge til at arbejde ud fra de resurser den enkelt har, men vi kan love 100% at den unge udvikler sig i positiv retning og kommer ud på den anden side med et styrket værdigrundlag og moralkodeks.

Gennem de mange år vi har arbejdet med unge har vi haft stor succes med vores pædagogiske og terapeutiske metoder. Vi oplever unge som ikke har været spået særlig gode odds i forhold til fremtid, som er endt i fast job eller uddannelse.

Alle de unge som har været indskrevet i projektet, har kunne rejse videre ud i livet med et kraftig styrket selvværd og en moralkodeks til gavn for samfundet.

Vi er bevist om at det er svært at måle på effekten af pædagogisk arbejde, da det ikke altid er muligt at se hvad der er resultat af selve anbringelsen. Vi har kontakt med de fleste af de unge som har været med i projektet.