Tall Ships Race

Skonnerten Jylland er medlem af Danish Sail Training Association (DSTA) som er medlem af Sail Training International (STI) som hvert år arrangerer internationale sejladser, det er hensigten at Skonnerten Jylland deltager i disse sejladser så længe de lægger inden for vores søfartsområde.

Hvad er Tall Ships Race

Tall Ships Race er først og fremmest en regatta som har til formål at styrke unges forståelse for hinanden på tværs af landegrænser og religion mv.

Der er opstillet en lang række forhold som giver de unge appetit/mulighed for at knytte venskaber eller bare lære hinandens forskelligheder at kende og at acceptere dette.

De gange DSI Andromeda har deltaget har det været en uforglemmelig oplevelse for de unge som har været ombord. Det er aktion, teamwork, kapsejlads mod verdens største skibe, det er saltvand, sejl og tovværk men også sang, musik og festlige indslag når havnen anløbes efter flere anstrengende døgn på havet.

DSTA arbejder i øjeblikket på selv at arrangere sejladser, for så vidt dette sker er det vores intension at deltage i det omfang det er muligt af hensyn til skibets fartstilladelse.

Læs mere om Danish Sail Training Associationwww.dsta.dk

Læs mere om Sail Tranining Internatinalhttp://www.sailtraininginternational.org